KAKO STECI SAMOPOUZDANJE PDF

: Samopouzdanje: kako ga steci () by Dzo; Hiberd, Dzesami Asmar and a great selection of similar New, Used and Collectible. Misli koje mogu pomoäiImam pravo na pogreüku. Svatko ima pravo na pogreüku. Postaviti äu dosti#ne ciljeve (kako me nepostizanj. Wenige Dinge, die mir der Gehorsam geboten hat, sind mir so schwer gefallen wie jetzt die Aufgabe, über das Gebet zu schreiben. Einmal, weil ich nicht den.

Author: Tygozuru Zolorn
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 18 December 2018
Pages: 355
PDF File Size: 13.56 Mb
ePub File Size: 3.54 Mb
ISBN: 493-4-92922-130-3
Downloads: 22107
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Juktilar

Prc svega, dajte drugoj osobi do znanja koliko verujete u njenu ljudskost. Oni umeju biti veoma zli prema bekovima. A evo i drugog izbora: I ona zna da vi to znate.

Prostudirali ste taj deo, proverili ga nekoliko puta i znate daje ispravan. Razumljivo, student je bio veoma zahvalan zbog toga. Potom je Karol pred svima izjavila: Rekao mi je da se zove Skot Anderson. Podigni se s osmehom na licu.

Ispitajte osobu da biste dobili odgovore na ova pitanja.

  ALERGIA A PROTEINA DO LEITE DE VACA PDF

I, tako sam to i uradio. Vi, s druge strane, poput samopouzdanie, niste u stanju da sastavite ni spravu koja ima samo dva dela koja treba povezati.

Kada je postao poznatiji, setio se Rona i obezbedio mu dodatnu besplatnu reklamu. Sama po sebi mnogo puta me je spasila nevolja. U stvari, mislim upravo suprotno. Ima ih na hiljade. Postigao sam veliki uspeh, ali najprodavaniji proizvod i dalje su majice.

Bob Burg – Veština ubeđivanja

Ni jedan ni dteci nisu verovali da je Linkoln kvalifikovan i sposoban da zemlju izvede iz krize. To je primer orijentisanosti na drugu osobu i uvek je najbolje da u odnosu s drugim ljudima zauzmete takav stav. Umesto daje odmah obeshrabrite, dajte joj neki pozitivan odgovor. Znam da ste veoma zaposleni.

Napravite od svega toga igru. Svi mi znamo ljude koji se igraju toplo-hladno.

Remember me Forgot password? Da li mi je istekla registracija? Tada su ljudi zainteresovaniji da pogledaju materijale, knjige i kasete na stolu. Odgovoriti, a ne odreagovati. Ja nisam rekao da je ona ukrala novac. Opet ste ostali bez odgovora. Da li bi to dalo rezultate? Poruka treba da bude kratka, jednostavna i slatka. Isto je i sa decom. I da li si je ikada ponovila? Kakve rezultate je pismo proizvelo?

  3COM 4228G PDF

S njima je ka,o biti, samopouzdamje ne?

Bob Burg – Veština ubeđivanja – PDF Free Download

Ako vam osoba odgovori: Da sgeci oboje imate decu istog uzrasta? Evo kako on u osnovi deluje. Izvinio sam mu se i rekao kako je trebalo da znam da je supervizor. Neki nikada nisu ni nameravali da nam pozajmljeni novac vrate.

Njegovu prvobitnu pretnju i ton kojim mi se obratio, u potpunosti sam ignorisao. Problem o kome je govorio gospodin Anderson nikada ne bi ni nastao. S indignacijom u glasu bih mu rekao: Da li ste sigurni da vas je oboje uznemirila ista stvar?

Ako neko to nije znao, pomislio bi da predstavlja drugu stranu! To se ticalo obe vrste emocije, zar ne?