CAZUL RAMARU CARTE PDF

Posted in : Sex

cazul ramaru carte pdf free malazan book fallen steven erikson pdf free fury laurann dohner epub bud national action plan pakistan pdf. Lansare de carte la ClujÎn “cenzura comunista” care contine un capitol despre cenzura presei in cazul criminalului in serie Ion Ramaru. 16 feb. Să nu uităm Cazul Râmaru. . de curând, cercetătorul croat Boris Peric a investigat legenda şi a scris o carte pe tema aceasta – Vampirul.

Author: Zulkicage Tygolkis
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 11 May 2015
Pages: 430
PDF File Size: 7.51 Mb
ePub File Size: 4.96 Mb
ISBN: 840-2-45185-676-1
Downloads: 59777
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardazuru

Se vede ca regimul lui Ceausescu continua si in prezent prin a 2a si a 3a generatie de lichele. Nici nu e de mirare ca legea lustratiei a intampinat o asemenea rezistenta pentru ca zeci de mii de profitori ai regimului comunist ar farte ajuns la inchisoare. Asa, au ajuns mari biznismeni. Zecii mii e prea mult Macar sistemul judiciar comunist a dat un singur rateu.

Ptiu drace, mai putin decat emeritul savant Mencinicopski Istoria czrte va face dreptate ,Jos Justitia basista.

Online, adresa web este singura care conteaza | Domeniu .ro premium |

Emeritul savant nu e niciun savant, e un doctoras comun, de o valoare medie. Si mai e un hot ordinar!

Dar, legat de cei de euro, chiar ca e bataie de varte. Pai unui mafior precum Corduneanu i se dau sute de mii de euro daune morale!!!

  D20 BLOOD AND GUTS PDF

Atia doi ar trebui sa-i plateasca omului macar de mii fiecare. Oare au fost impozitati? Militienii erau militieni secu secu,faci o confuzie,cum ai spune sri-stul politist,asta doar pt respectarea adevarului. Nu si una, si alta. Suna bine, dar nu este real.

Inscenarea apartine Securitatii, in complicitate cu procurorul de caz, nu Militiei, ai carei lucratori, in majoritatea lor, nu au acceptat turnura anchetei, fiind schimbati din echipa, amenintati, blocati in cariera etc. Securitatea nu avea ce cauta in ancheta.

De asemenea, nu putea efectua retineri in dosar nicidecum arestari, care, conform Codului de procedura penala al Romaniei, din anulputeau fi efectuate doar de catre procuror sau instanta.

Ceacanica, celebrul criminalist, a spus din capul locului ca nu Samoilescu este autorul crimei si nici al depesajului criminal.

Diamandescu a sustinut si el acelasi lucru.

Si alti militieni, profesionisti recunoscuti, au respins aceasta idee si au insistat ca autorul trebuie cautat in continuare. La prinderea lui Cozmici, militienii au facut repede legatura, ceea ce demonstreaza ca nu “inghitisera” varianta oficiala. Ceacanica a fost trecut pe linie moarta. Ramrau, indesi trebuia sa ajunga seful Militiei Armaru, deci nu in anulrmaru a fost prins Cozmici, a trebuit sa plece sef de Militie in Botosani sau Iasi si sa ii lasa “partie” lui Barbulescu, varul Leanei.

  CODEX SERAPHINIANUS ENGLISH TRANSLATION PDF

Si ceilalti militieni implicati in ancheta nu au avut zile usoare. Procurorii si securistii implicati nu au avut probleme, la fel ca si militienii care au marsat la facatura Buzea etc. Faptul ca se stia de la inceput ca este o facatura ordinara este demonstrat de pedeapsa primita de Samoilescu, si anume inchisoare, nu condamnare la moarte.

Crime in Romania

Incercarea de musamalizare a facaturii, prezentate drept eroare judiciara, nu a apartinut nici macar Securitatii, ci Procuraturii. Dovada, tacerea in care s-a petrecut ancheta si condamnarea lui Cozmici. Desi este foarte greu, avand in vedere anii care au trecut si manoperele efectuate in dosar inca din timpul anchetei si definitivate cu ocazia musamalizarii, s-ar putea determina care au fost adevaratii coordonatori ai acestei marsavii.

Nu rramaru trebuie invinovatiti majoritatea fiind manipulati, chiar mintiti sistematicci coordonatorii cei care au manipulat cursul anchetei, probele etc. Nu ar fi chiar imposibil identificarea lor. raamaru

S-ar putea sa avem surprize mari. Acesti coordonatori ar trebui sa fie cei care sa suporte rigorile legii, inclusiv pecuniar. Statul a oprit Reuniune PSD acum 3 zile.